B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

2009-2010 - ünnepnapok margójára

2010.01.03. 13:24 Cseh Balázs - Balee

Egy-két érdekesség és offtopic a blog szempontjából az ünnepi időszakra vonatkozóan (vagy lehet, hogy mégsem teljesen offtopic? Lesz benne b2b érintettség is):

  • Netpanel felmérés jött, Márkákról kérdeztek december 22, 25, 28, 30 és január 3-án... hát nem tudom, nem voltam abban a felmérésre válaszolós kedvemben az ünnepek alatt, főleg nem karácsony másnapján.
  • zöld színben pompázott a hús a Metróban
  • konkurenciától jött eDM 27 és 29-én... rejtély, ki akar szakmai rendezvényre jelentkezni december 27-én
  • elindult álláskereső/kínáló site-unk a http://allas.rodin.hu oldalon
  • frissült a Google Page Rank január 1-jén, rodin.hu 5-ös, autokozlekedes.hu 4-es (3 hónapja indult), a felvi.law.pte.hu amit mi készítettünk a PTE-ÁJK-nak szintén 3 hónapja indult és 5-ös PR értékkel frissült 0-ról :)
  • december 31-én sötétben végződött a kirándulás, de így is nagyon jó és romantikus volt, Börzsöny: Királyréttől Nógrád, majd vonattal Szokolya és vissza Királyrét a kocsihoz, szuper volt :)
  • drágult a benzin, hál'Istennek a szomszéd kútnál nem 325 Ft, de attól még drága... nem kicsit, nagyon
  • december 31-én este nulla műsor volt szvsz... RTL-en kb. 4 filmmel megoldották, TV2-n shortest-Himnusz-ever majd előtte utána OTP reklámspot, ennyit az új évről
  • szinten maradt a látogatottsága a céges website-oknak ünnepek ellenére is (rodin.hu, autokozlekedes.hu), thx hírek és MTI
  • megbarátkoztam a Twitterrel, most már három account fut (www.twitter.com/csehbalee, www.twitter.com/pteajk és www.twitter.com/rodinkft), valamint már több mint 150 rajongója van az általunk üzemeltetett PTE-ÁJK Facebook csoportnak (http://www.facebook.com/pages/Pecsi-Tudomanyegyetem-Allam-es-Jogtudomanyi-Kar/200307401132)

 

2 komment

Címkék: google újév 2010 b2b

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr341641656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseh Balázs - Balee · http://b2bonline.blog.hu 2010.01.04. 14:29:33

@David.: Ez egy állásportál-motor, és hát annak a default design-ja asszem
süti beállítások módosítása