B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Google Partnerkereső

2010.04.26. 15:17 Cseh Balázs - Balee

Elindult a GAP címmel rendelkezők kereső oldala. Már ideje volt véleményem szerint, csak ami furcsa, az az, hogy vajon mi alapján ajánlja a szakembereket a Google a keresésben?

Próbáltam többféle verziót, és valahogy a találatok között nem dobott individual-t, csak céget... ami furcsa, elvégre az egyéni címmel rendelkezők miért ne futtathatnának kampányokat? Próbáltam minimál heti költéssel és próbáltam nagyobb büdzsével is, illetve végig az ociókat és nem találtam sem a többi egyénit, sem saját magam.

UPDATE: a professional oldalon be kell állítgatni először is azt, hogy akarsz-e szerepelni a listázásban, majd az adatokat, hogy milyen szűrőkre jelenjél meg mint javaslat :) NICE :)

Na mindegy, majd még játszom vele: https://adwords.google.com/professionals/search/

Az én oldalam pedig: https://adwords.google.com/professionals/search/text?q=balazs+cseh

1 komment

Címkék: adwords gap

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr371952846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deli Norbert - HD 2010.04.26. 17:03:43

Az oldal körül belül 1,5-2 hónapja van, de eddig mindig külföldiek voltak az első helyeken. Most csinálták meg, hogy már lehet csak magyarországi cégre szűrni.

Engem az lepett meg, hogy az egyéni és a céges minősítés feltételeit drasztikusan csökkentették. Egyéninél már nincs 1000 dolláros kötelező kezelt költés, cégesnél pedig 3 hónap alatt 10.000 dollár költést kell kezelni, az eddigi 100.000 dollár helyett.
süti beállítások módosítása