B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Változott a Google találati oldal (SERP) elrendezése

2011.06.30. 08:48 Cseh Balázs - Balee

A fejléc változásokról már esett szó, most azonban komolyabb a változás, bár kevésbé észrevehető, változott a snippet!!!

Változott a sorrend, az URL a második helyre került. A sorrend az eddigi: title, description, URL helyett most már: TITLE, URL, DESCR. lett, azaz az URL bekerült a cím alá. Hogy ez jó-e v. sem? Hát... mint látható, ez az URL-től most már erősen függ majd, mert egy ID-kal és mindenféle kóddal teli URL nem lesz kellően beszédes ezen a kiemelt helyen...

Másrészt a bal oldalon kicsit rendezték a dolgokat, és kiemelték pirossal a funkciókat, fontos infókat.

Harmadrészt változott a Google kereső rész, mező, stb. Kapott egy szürke csíkot, a speciális keresés egy nagy kék gombot.

És persze, amiről már cikkeznek mindenhol: a felső sáv, "taskbar" v. menü ha úgy tetszik, kapott egy fekete csíkot. Mint a Google írja/mondja, ez egyrészt a Google+ miatt (Google "Facebook"-ja, v. közösségi hálója ha így tetszik), másrészt ennek még nagyobb szerepe lesz a jövőben. Hát várjuk :)

Szólj hozzá!

Címkék: google serp google

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr243026464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása