B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Együttműködési felhívás

2008.11.20. 09:17 Cseh Balázs - Balee

linkelés az online marketing szótárraKedves Blog olvasó!

Szeretnénk, ha az online marketing szótár minél több már gyakorló vagy még csak leendő online marketinges segítségére lehetne, ezért a következő felhívást tesszük:

A szótár oldalán helyet kapott egy blogroll, a nyitó oldalon pedig a blogrollban szereplő blogok legfrissebb postjai folyamatosan elérhetőek lesznek. Bármilyen szakterületi blog bekerülhet a blogrollba, amennyiben biztosít egy linket az online marketing szótár oldalára.

SŐT! Amennyiben a postjaiban be is linkel egy-egy, a szótárban szereplő szót, szómagyarázatot, akkor további kiemelt megjelenést biztosítunk (pl. külön dobozban) a szótár oldalán.

A szótár használata INGYENES és NEM kötjük regisztrációhoz, adatbázist sem építünk, stb. A célja csupán ennyi: egy használható, áttekinthető és folyamatosan bővített OM szótár legyen.

Miért éri meg most, még az elején csatlakozni?

A szótár keresőbarát, és nagyon sok szakterületi kulcsszót tartalmaz (értelemszerűen, hiszen szótár :)). Éppen ezért már most is sok szóra, fogalomra az első találati oldalon van, reméljük ez mindinkább így is lesz, hogy a felhasználók könnyen-gyorsan megtalálják a magyarázatát, definícióját a szavaknak. Aki most csatlakozik, az egyrészt segít terjeszteni az igét, másrészt helyet kap egy kulcsszavakra releváns oldalon, ami az ő oldalát is erősíteni fogja, és persze látogatót is szerezhet, a szótár látogatóiból.

Kritériumok?

SZAKTERÜLETI blog legyen, azaz online marketing és területei témában (keresőmarketing, online reklámozás, online jogi dolgok, stb. De pont nektek nem magyarázom túl).

Amennyiben érdekel a dolog, írj a balazs.cseh<kukacová>gmail.com címre és megbeszéljük.

Üdv: Cseh Balázs és Balogh Julianna

2 komment

Online marketing szótár
Szerzőtársammal, Julcsival kitaláltuk, hogy felépítünk egy online marketing szótárt, fogalomtárt, amely minden online marketing iránt érdeklődő épülésére és segítésére szolgálhat. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, kattints és nézd meg >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr50779008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vallalkozasiotletek.com · http://vallalkozasiotletek.com/ 2008.11.21. 08:32:32

Értékes, jól tematizált gyűjtemény, hiánypótló a hazai piacon.
Javaslom a linkek "linkszínűek" azaz kékek legyenek, olvashatóbb is lenne!

LT

Cseh Balázs - Balee · http://b2bonline.blog.hu 2008.11.24. 23:14:04

Köszi az észrevételt, de akár csak nálad, szerintem lehet design elem az, hogy egy link nem kék (link) színű. Másrészt szinte minden link az oldalon, így nem fogják elvéteni.
süti beállítások módosítása