B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Gratula Márknak!

2009.10.22. 10:29 Cseh Balázs - Balee

A Verlag Dashöfer korábbi online marketing vezetője, Magyar Márk (30) a Hírek Média új kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere. A szakember új pozíciójában az ügynökségekkel, valamint a direkt ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, részt vesz a kampányok menedzselésében, emellett feladatai közé tartozik...

az új piaci lehetőségek feltárása, új ügyfelek szerzése is. Magyar korábban 9 évet töltött a Verlag Dashöfer Szakkiadónál, ahol kezdetben értékesítőként dolgozott, majd áttért az online marketing területére. 5 évig online marketing menedzserként többek között felelt a hirdetési és online értékesítési stratégia kialakításáért, a partnerkapcsolatok bővítéséért. E feladatait megtartva 2008 novemberétől a szerkesztőség munkáját is koordinálta, kapcsolatot tartott a kiadócsoport vezetőivel, valamint felelt az éves költségvetés hatékony felhasználásáért. Hozzáértését a munka során összegyűjtött tapasztalatok mellett szakmai képzéseknek és workshopoknak köszönheti: 2007-ben a világ vezető internet marketinges szervezeténél, az eMarketing Assocciationnél CeM (Certified eMarketer) képesítést szerzett, s 2002-tõl rendszeresen részt vett nemzetközi céges workshopokon, ahol az új, lokálisan alkalmazott internetes megoldásokat mutatták be egymásnak a csapat tagjai.

Szabadidejében zenél, gyerekkora óta játszik hangszereken, így hegedűn és gitáron, de az igazi szenvedélye a basszusgitár. Korábbi zenekarával több országos turnén is részt vett.

Forrás: btl.hu

1 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr931467168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Márk 2009.10.22. 10:33:44

hehe...
Thx B. hogy kipostoltad!

Híre(ke)s lettem! :)
süti beállítások módosítása