B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Digitális divízió

2012.03.30. 22:47 Cseh Balázs - Balee

Lassan eltelt 1,5 hónap a digitális divízió megalakulása, és egyben a kinevezésem óta. Azt kell mondjam, rég volt ennyire mozgalmas az élet, utóbbi időszakban kb. 12-14 órából áll a munkanap.

Az online marketing feladatok mellé bekerült minden, ami online, az online termékfejlesztés és projekt menedzsment, a mobil, tablet, ipad fejlesztések, és az online tartalom előállítása, annak koordinálása is, egy kiemelt projekt keretében. Voltam már hasonló helyzetben, a Dashöferben is online marketing vezetőként kezdtem, majd kibővült a feladatkör az online szerkesztőség és az online fejlesztések koordinálásával. Még mondja valaki, hogy a történelem nem ismétli önmagát :)

Barátom... 2006.12.20. 07:47, ekkor született meg az első post, a három, felejthetetlenül jó munkatárssal vállvetve, Márkkal, Zolival, Tamással... majd 2007.04.17. 20:23, ekkor jelentettem be, hogy valójában már 4. hónapja 3 fővel többen lettünk, egy komplett online szerkesztőséggel bővültünk :) Julcsi, Kinga, Zsuzsó... imádtalak/imádlak titeket, nagy dolgokat értünk el közösen.

2007.07.12. 15:57 - ekkorra sikerül rávenni Julcsit az első blog bejegyzés megírására, azt hiszem ezzel lett ő teljesen elrontva és lett menthetetlenül eltérítve online marketing irányába :)

Most, 2012. március 30-án ismét posztolok, ismét több területet érintő pozícióból, és ismét szuper munkatársakról. Láng Szilvi, Varga Csabi, Alberti Tamás, és persze a "jó öreg" Hangódi Csabi, már most tuti jó csapat, szerintem jó kis év lesz ez :)

1 komment

Címkék: digitális csapat complex divízió

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr684351155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Márk 2012.04.02. 09:28:35

Örömteli, hogy feléledni látszik, ez a Blog!
Hajrá fiúk-lányok! Lássuk a postokat (ne csak B-től) :)
süti beállítások módosítása