B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Új funkció az Adwords-ben: webhelylinkek!

2009.11.03. 23:34 Cseh Balázs - Balee

A hirdetések webhelylinkjei (sitelinks) egy olyan új AdWords funkció, amelynek segítségével meglévő AdWords-hirdetéseid értékét növelheted azáltal, hogy a webhelyeden mélyebben található tartalmakra mutató linkeket helyezel el. Ahelyett, hogy minden felhasználót ugyanarra a céloldalra küldenéd, a hirdetések webhelylinkjei akár négy különböző cél URL-t jeleníthetnek meg a keresésalapú szöveges hirdetéseidben, amelyek közül a felhasználók választhatnak.

 


Bár a hirdetések webhelylinkjei minden hirdető számára elérhetők, az azok beállítására vonatkozó lehetőség csak azon hirdetők számára jelenik meg, akiknek hirdetései elérnek egy bizonyos minőségi küszöböt.
 
Ha a fiókod megfelel ennek, a Kampánybeállítások lapon megjelenik a hirdetések webhelylinkjeinek beállítására vonatkozó lehetőség – a beállítás a "Hirdetésbővítmények" szakaszban "A webhelyemre mutató további linkek megjelenítése a hirdetésemben" opción keresztül érhető el.
 
A több választható link kínálatával egyszerűbben irányíthatod a felhasználókat webhelyed mélyebb tartalmaihoz – ezzel rámutatva a megfelelő webhely-információra, például az ajándékokra való regisztrációra, a különleges ajánlatokra, az ünnepi vagy eseményhez kapcsolódó promóciókra vagy például a kereső funkcióra. A hirdetések webhelylinkjei ezenkívül lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy gyorsabban elérjék a számukra fontos információt, segítve őket a sikeres keresésben, és egyúttal mélyebbre vezetve őket a konverziós tölcsérben.

 

Forrás: Google Adwords hivatalos magyar blog

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr951497392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása