B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

hvg.hu és origo.hu - 1/19

2007.01.20. 13:03 Cseh Balázs - Balee

Január 19. volt a megújulás napja. Legalábbis az origo.hu és a hvg.hu számára. Mindkét portál erre a napra időzítette az új design startját.

Mindkét site oldalszélességét változtatták, de egyik sem lett stretch sajnos. Mind1, erre még várnunk kell, úgy látszik.

Nagy bevezető kampányt egyik honlap sem csapott, az origo egy egyszerű "interstitialnak látszó tárggyal" indul, a hvg-n nem látom jelét kommunikációnak. Banner hely viszont van bőven mindkét helyen, ezt ki is használják szépen.

Még szoknom kell kicsit a hvg-s jobb oldali menüt, ami 800x600-ban kellemetlenül félig levágódik, de azért reméljük már nem sokan nézik ebben a felbontásban a monitort.
Úgy összességében első blikkre mindkettőre azt mondom hirtelen: érdekes.

1 komment

Címkék: web news

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr5029762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roscos 2007.01.22. 14:23:44

Elnézve a két oldalt 2 dolog jutott eszembe: továbbra is a "bannerhelybuzulás" korszakát éljük, és továbbra is "bolhakaki" betűkkel írnak. Amitől meg a hajam kihullik: miért kell az összes webfontot felvonultatni egy weboldalon?! (Habár lehet, hogy az IE7 szarozik ezzel. Nem bírtam ki, feltettem és most szívok :-))
süti beállítások módosítása