B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

2009-2010 - ünnepnapok margójára

2010.01.03. 13:24 Cseh Balázs - Balee

Egy-két érdekesség és offtopic a blog szempontjából az ünnepi időszakra vonatkozóan (vagy lehet, hogy mégsem teljesen offtopic? Lesz benne b2b érintettség is):

  • Netpanel felmérés jött, Márkákról kérdeztek december 22, 25, 28, 30 és január 3-án... hát nem tudom, nem voltam abban a felmérésre válaszolós kedvemben az ünnepek alatt, főleg nem karácsony másnapján.
  • zöld színben pompázott a hús a Metróban
  • konkurenciától jött eDM 27 és 29-én... rejtély, ki akar szakmai rendezvényre jelentkezni december 27-én
  • elindult álláskereső/kínáló site-unk a http://allas.rodin.hu oldalon
  • frissült a Google Page Rank január 1-jén, rodin.hu 5-ös, autokozlekedes.hu 4-es (3 hónapja indult), a felvi.law.pte.hu amit mi készítettünk a PTE-ÁJK-nak szintén 3 hónapja indult és 5-ös PR értékkel frissült 0-ról :)
  • december 31-én sötétben végződött a kirándulás, de így is nagyon jó és romantikus volt, Börzsöny: Királyréttől Nógrád, majd vonattal Szokolya és vissza Királyrét a kocsihoz, szuper volt :)
  • drágult a benzin, hál'Istennek a szomszéd kútnál nem 325 Ft, de attól még drága... nem kicsit, nagyon
  • december 31-én este nulla műsor volt szvsz... RTL-en kb. 4 filmmel megoldották, TV2-n shortest-Himnusz-ever majd előtte utána OTP reklámspot, ennyit az új évről
  • szinten maradt a látogatottsága a céges website-oknak ünnepek ellenére is (rodin.hu, autokozlekedes.hu), thx hírek és MTI
  • megbarátkoztam a Twitterrel, most már három account fut (www.twitter.com/csehbalee, www.twitter.com/pteajk és www.twitter.com/rodinkft), valamint már több mint 150 rajongója van az általunk üzemeltetett PTE-ÁJK Facebook csoportnak (http://www.facebook.com/pages/Pecsi-Tudomanyegyetem-Allam-es-Jogtudomanyi-Kar/200307401132)

 

2 komment

Címkék: google újév 2010 b2b

Online marketing szótár
Szerzőtársammal, Julcsival kitaláltuk, hogy felépítünk egy online marketing szótárt, fogalomtárt, amely minden online marketing iránt érdeklődő épülésére és segítésére szolgálhat. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, kattints és nézd meg >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr1001641656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseh Balázs - Balee · http://b2bonline.blog.hu 2010.01.04. 14:29:33

@David.: Ez egy állásportál-motor, és hát annak a default design-ja asszem
süti beállítások módosítása