B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Google Partnerkereső

2010.04.26. 15:17 Cseh Balázs - Balee

Elindult a GAP címmel rendelkezők kereső oldala. Már ideje volt véleményem szerint, csak ami furcsa, az az, hogy vajon mi alapján ajánlja a szakembereket a Google a keresésben?

Próbáltam többféle verziót, és valahogy a találatok között nem dobott individual-t, csak céget... ami furcsa, elvégre az egyéni címmel rendelkezők miért ne futtathatnának kampányokat? Próbáltam minimál heti költéssel és próbáltam nagyobb büdzsével is, illetve végig az ociókat és nem találtam sem a többi egyénit, sem saját magam.

UPDATE: a professional oldalon be kell állítgatni először is azt, hogy akarsz-e szerepelni a listázásban, majd az adatokat, hogy milyen szűrőkre jelenjél meg mint javaslat :) NICE :)

Na mindegy, majd még játszom vele: https://adwords.google.com/professionals/search/

Az én oldalam pedig: https://adwords.google.com/professionals/search/text?q=balazs+cseh

1 komment

Címkék: adwords gap

Online marketing szótár
Szerzőtársammal, Julcsival kitaláltuk, hogy felépítünk egy online marketing szótárt, fogalomtárt, amely minden online marketing iránt érdeklődő épülésére és segítésére szolgálhat. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, kattints és nézd meg >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr111952846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deli Norbert - HD 2010.04.26. 17:03:43

Az oldal körül belül 1,5-2 hónapja van, de eddig mindig külföldiek voltak az első helyeken. Most csinálták meg, hogy már lehet csak magyarországi cégre szűrni.

Engem az lepett meg, hogy az egyéni és a céges minősítés feltételeit drasztikusan csökkentették. Egyéninél már nincs 1000 dolláros kötelező kezelt költés, cégesnél pedig 3 hónap alatt 10.000 dollár költést kell kezelni, az eddigi 100.000 dollár helyett.
süti beállítások módosítása