B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Digitális divízió

2012.03.30. 22:47 Cseh Balázs - Balee

Lassan eltelt 1,5 hónap a digitális divízió megalakulása, és egyben a kinevezésem óta. Azt kell mondjam, rég volt ennyire mozgalmas az élet, utóbbi időszakban kb. 12-14 órából áll a munkanap.

Az online marketing feladatok mellé bekerült minden, ami online, az online termékfejlesztés és projekt menedzsment, a mobil, tablet, ipad fejlesztések, és az online tartalom előállítása, annak koordinálása is, egy kiemelt projekt keretében. Voltam már hasonló helyzetben, a Dashöferben is online marketing vezetőként kezdtem, majd kibővült a feladatkör az online szerkesztőség és az online fejlesztések koordinálásával. Még mondja valaki, hogy a történelem nem ismétli önmagát :)

Barátom... 2006.12.20. 07:47, ekkor született meg az első post, a három, felejthetetlenül jó munkatárssal vállvetve, Márkkal, Zolival, Tamással... majd 2007.04.17. 20:23, ekkor jelentettem be, hogy valójában már 4. hónapja 3 fővel többen lettünk, egy komplett online szerkesztőséggel bővültünk :) Julcsi, Kinga, Zsuzsó... imádtalak/imádlak titeket, nagy dolgokat értünk el közösen.

2007.07.12. 15:57 - ekkorra sikerül rávenni Julcsit az első blog bejegyzés megírására, azt hiszem ezzel lett ő teljesen elrontva és lett menthetetlenül eltérítve online marketing irányába :)

Most, 2012. március 30-án ismét posztolok, ismét több területet érintő pozícióból, és ismét szuper munkatársakról. Láng Szilvi, Varga Csabi, Alberti Tamás, és persze a "jó öreg" Hangódi Csabi, már most tuti jó csapat, szerintem jó kis év lesz ez :)

1 komment

Címkék: digitális csapat complex divízió

Online marketing szótár
Szerzőtársammal, Julcsival kitaláltuk, hogy felépítünk egy online marketing szótárt, fogalomtárt, amely minden online marketing iránt érdeklődő épülésére és segítésére szolgálhat. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, kattints és nézd meg >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr624351155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Márk 2012.04.02. 09:28:35

Örömteli, hogy feléledni látszik, ez a Blog!
Hajrá fiúk-lányok! Lássuk a postokat (ne csak B-től) :)
süti beállítások módosítása