B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

E-mail marketing - Overland hírlevél

2007.12.11. 22:29 Cseh Balázs - Balee

Végre-végre-végre! Megkaptam én is! Jól feliratkoztam az Overland hírlevelére, és jól megkaptam...

Link:http://www.overlandbudapest.hu/html/hirlevel/november2007/hirlevel.html

Örömhírként fogadott az első sor: ha nem tudom elolvasni, katt az előbbi linkre. Szuper. Ennek valóban örültem, mert sajnos még kevesen használják ezt a lehetőséget, úgyhogy mindenképp nagy pirospont az Overland-nak!

Úgy gondolom, hogy ez a honlapi verzió több szempontból is jó:
  • egyrészről kézbesítési problémák (pl. karakterkódolási hibák, egyéb böngésző/levelező hibák) esetén kiváló. (Van hová irányítani az olvasót)
  • másrészről ha a honlapba beépítjük, pl. egy hírlevél archívumként, linkelünk rá több helyen, akkor ezek "hálás" visszalinkek az oldalunkra, hiszen a hírlevélben lévő linkek (ha vannak... ld. lejjebb) a saját oldalunkra fognak visszamutatni + kulcsszavak is vannak benne bőven remélhetőleg, azaz SEO szempontból is előnyös.

DE... és sajnos itt jön majd néhány "DE" a hírlevéllel kapcsolatban, mert bár vannak benne jó, ötletes dolgok, lehetne még csiszolni:
  • "hílevél"... egy "r" mínuszban vagyunk... apróság, de akkor is... Legalább ha mást nem, egy helyesírásellenőrzést indítsunk rá, mert ciki. Mind a honlapi verzióban hibák vannak, mind a kiküldött hírlevélben.
  • én a levélben a "OVERLAND hílevél :: December 11. Kedd, Árpád napja" verziót kaptam meg, szemben a honlapon található: "OVERLAND hílevél :: December 2. Vasárnap, Melinda napja" verzióval...
  • tartalmilag sem teljesen egyezik a két hírlevél, ami végképp fejtörést okozna, ha most f11-kor este még érdekelne, de túl fáradt vagyok most hozzá
  • nincsen jogi rész, sem copyright a hírlevél alján, így ha nem emlékeznék, hogy mikor/hol iratkoztam fel, vagy mi alapján küldik, akkor lehet, hogy megkérdezném egy mailben.
  • leiratkozás link VAN... kíváncsiságból rákattintottam: "Az adatokat sikeresen kitöröltük." -> hát nem szórakoztak sokat, törlés, és annyi. Javasolnék egy olyat, hogy "Sajnálattal blablabla... kérjük írja meg, hogy miért, stb.", aztán "Megerősítés" gomb. Vagy ilyesmi.
  • és ami a legjobban fáj... NINCSEN LINK A HíRLEVÉLBŐL AZ OLDALUKRA :(((((((((( Bocsánat, egész pontosan 3 link van: a honlapi hírlevél verzió, a honlapi hírlevél verzió (bocs, de hát ez van, 2x), és leiratkozási link. Ismét egy javaslat: NE! Legyen már link a termékekre, vagy egy landing-re, az akcióval :( Hiszen mivel a kiküldött hírlevélben nincsen link az oldalukra, a honlapi verzióban sincsen :( Azaz nem köti össze semmi a html oldalt (hírlevelet) az overland.hu oldallal.

Az irány jó, még érdemes simogatni kicsit.

Szólj hozzá!

Címkék: email hírlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr66260942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása