B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Google Advertising Professional

2008.12.14. 17:54 Cseh Balázs - Balee

Régóta futtatok Adwords kampányokat. A Google My client centert használom és volt már "ügyfél" a Dashöfer, a Magyar Mediprint Szakkiadó Kft., a Malatech Water Kft., ment kampány a saját kis Bt-nkre, amelyben asszony csinál(t) hirdetéseket, grafikákat, tehát az Indigofont Bt., és persze folyamatosan futtatunk kampányt a RODIN Kft-nél is most már.

Pénteken (dec. 12.) végre sikerült megfelelni minden követelménynek, az utolsó, a 1,5 órás angol vizsga volt, amit már régóta meg akartam csinálni, csak halogattam.

Mit jelent a GAP minősítés?

Nos azt, hogy rendszeresen használom a Google Adwords-öt és ismerem már annyira, hogy a 1,5 órás, 110 kérdésből álló angol nyelvű teszten 75%-nál jobb eredményt tudtam elérni. 

Ezen kívül legalább 90 napja tartok fent és kezelek 1000 dollárnál nagyobb büdzsét ügyfelek számára (tehát nem feltétel, hogy egy ügyfél vagy én költsek ennyit, hanem összesen ekkora költés legyen).

Innentől használhatom a logót és évente meg kell újítanom a vizsgát, továbbá fenn kell tartanom megfelelő költést, hogy ne essek ki a GAP-ok közül.

A logó felkerül majd az adatlapomra, a hiteles elismerő oldal pedig álljék itt: Balazs Cseh, GAP

A http://www.whoisagap.com/ oldal nyilván tartja a regisztrált GAP-okat, szám szerint Magyarországon 14-et (velem együtt most már 15-öt), de gyanítom, hogy többen vagyunk, mert a Whoisagap oldalra regisztrálni kell, nem tűnik úgy, hogy automatikusan is feltöltenék a friss vizsgázókat.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr100822697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása