B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

NHH intelem 2. felvonás

2009.07.20. 16:06 JBalogh

A legutúbbi posztban az NHH leveléből idéztem, amiben finoman arra utaltak, hogy a céges e-mail címemre kapot spam nem törvénysértő.

Úgy tűnik azonban, hogy az NHH osztályai között nincs egyetértés. Kaptam ugyanis egy másik levelet is, amiben kedvesen arról tájékoztatnak, milyen adatokat kell egészen pontosan megadni az eljárás lefolytatásához.

Elektronikus levelezés útján küldött kéretlen elektronikus hirdetés elleni panasz esetén a következő adatokra van szükség, ahhoz, hogy a Hivatal megindítsa a panaszos levele nyomán, kérelemre az elektronikus hirdetéssel kapcsolatos felügyeleti eljárást:

  • a kéretlen elektronikus hirdetés elektronikus, vagy papír-alapú másolata;

  • a kéretlen elektronikus hirdetés teljes, az azonosítást segítő fejléce, illetve minden egyéb információ, amely a hirdetéssel kapcsolatban a küldés időpontjára, a feladó azonosítására rendelkezésre áll (pl SMS-t küldő telefonszám, a küldő faxkészülék azonosítója, üzenet küldésének időpontja) (forrásadat);

  • a kérelmező neve, lakcíme;

  • egyéb, esetleg rendelkezésre álló, a bizonyítást elősegítő dokumentumok (pl.: logfile-ok).

Szép! Az első e-mailt július 3-án, az Informatikai Szabályozási Igazgatóságtól, a másodikat július 17-én, az Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Osztálytól kaptam.

Szólj hozzá!

Online marketing szótár
Szerzőtársammal, Julcsival kitaláltuk, hogy felépítünk egy online marketing szótárt, fogalomtárt, amely minden online marketing iránt érdeklődő épülésére és segítésére szolgálhat. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, kattints és nézd meg >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr321256857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása