B2B online marketing blog

b2b online marketing - azaz online marketing üzleti oldala.

Cseh BalázsBalee
digitális divízióvezető
CompLex Kiadó, Wolters Kluwer


adwords_certified_partner_web_HU.gif

Aztmondják...

Jogszabály v. cégkereső:

CompLex

Jogszabályt Céget

Ezeket olvasgatom

Licenc

Creative Commons Licenc

Google fade-in feature

2009.12.11. 19:17 Cseh Balázs - Balee

Valamiért úgy gondolták Google-nél, hogy még a szimpla felület is lehet szimplább, így alapértelmezésben csak a keresősáv és a keresés gomb jelenik meg, meg persze a Google logó.

A többi mouseover-re... érdekes megoldás. Sok hozzáadott értéket nekem nem jelent, de talán Google is kezdi felismerni, hogy lám, míg korábban pont ilyen volt csak az oldal... most már kicsit kezdik túlterhelni a szolgáltatások oldalát.

Keep it simple :)

 

1 komment

Címkék: google google search

Online marketing szótár
Szerzőtársammal, Julcsival kitaláltuk, hogy felépítünk egy online marketing szótárt, fogalomtárt, amely minden online marketing iránt érdeklődő épülésére és segítésére szolgálhat. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, kattints és nézd meg >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://b2bonline.blog.hu/api/trackback/id/tr611591047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaluKapitany · http://profihonlapkeszites.hu 2009.12.13. 16:02:37

nekem tetszik ez az új megoldás... igazából jó, hogy ott van egy csomó link, de ha keresni akarok, akkor semmi szükségem gmailre...
süti beállítások módosítása